maanantai 23. tammikuuta 2017

Kissojen päivät
MuuMaassa asustaa neljä kissaa.  Haisuli, Tuutikki ja Tiuhti saapuivat 2014 noin kolmen kuukauden ikäisinä. Kolmen kopla asustelee navetassa muiden eläinkavereiden kanssa. Pikku-Ukko minisian aitauksen lämpölampun alla on yhdessä hyvä kölliä. Sisarusparvea pitää kurissa vanhempi kissamme Aino, joka harvemmin viitsii poistua sisätilan lämmöstä.


Haisulilla (tumman värinen) on hieman pidempi karva kuin muilla joten harjalle olisi välillä käyttöä. Laumasta eniten rapsutuksista nauttii juuri Haisuli joka ei helpolla anna lopettaa hellittelyhetkiä kesken.

Haisuli.
Tuutikki (harmaa) on lauman saalistaja. Aina poikia parempi. Tuutikki nauttii kiipeilystä ja saattaakin kiivetä olkapäille kehräämään.

Tuutikki.
 Tiuhti (rusehtava) on leikkisä ja saakin usein sisarukset mukanaan juoksentelemaan lentävien lehtien perässä. Tiuhti ei juurikaan viihdy sylissä ja nauttiikin rapsutuksista vain kun hänelle sopii. 

Tiuhti.
 
Viimeisenä vaan ei vähäisempänä, on kissamme Aino. Ainosta löytyy kolmea väriä, valkoista, mustaa ja ruskeaa. Ainon lempipuuhaa on nukkumisen lisäksi pihan tapahtumien tarkkailu ikkunasta ilman ulkoilupakkoa.

Aino päivänokosilla.
Haisuli kyytiläisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti